Monk / Монк

Бивш полицейски служител, работещ като частен детектив. Той загубва вярата си в полицията, след като убийството на жена му Труди остава неразкрито. Въпреки всичко той отново се залавя да помага обаче като консултат на заплетени случай. Монк страда от силно психично разстройство, но въпреки това има невероятна фотографска памет и детективски нюх!

Lost / Изгубени

Оцелелите от катастрофа на пътнически самолет попадат на непознат остров в Тихия океан. Тук ще трябва да се сблъскат с природата, за да оцелеят ще трябва да привикнат към климатичните условия. Група от тях се осланя на надеждата за спасението им, други изпадат в паника, а трети намират сили в себе си, за които не са подозирали. Никои от тях обаче не е подготвен за тайните, които крие острова...

Касъл / Castle

Популярен писател, който се отегчава от собствената си популярност - Рик Касъл. Животът го сблъсква със сериен убиец, който извършва деянита си според романите му. Започва да партнира на Кейт Бекет. Между тях прехвърчат искри, но не само любовни, а и от честите им спречквания. Тя не е единствената жена в живота му обаче.

Стъклен дом

В сериала се описва животът на няколко поколения българи. Създаден по Холивудски начин, "Стъклен дом" представя сюжета по един изключителен начин. Геройте преминават през множество различни препятствия, обрати, любови, драми, чувственост. Режисьорите умело пресъздават нормалните човешки чувства без да има излишен "сапунен" характер.

Етажна собственост

Сериалът "Етажна собственост"показва и описва действителни проблеми на българина. Те са чисто битови, политически, широко познати, но без излишно хленчене и оплакване. Зрителите могат да погледнат от страни как изглеждат реалните им проблеми и да преценят дали след 20 години преход българина се е превърнал в европейски гражданин или модерен Бай Ганьо

Седем часа разлика

Първият български сериал, който описва действителни работи. Неговото действие се развива паралелно в 2 града - София и Ню Йорк. В сериали "Седем часа разлика"се описват животите на няколко семейства, разделени между политиката, професията си, часовата разлика, икономическото си благосъстояние. В сериали можете да видите обрати, любов, омраза, кадри от Ню Йорк, разликата в поколенията и още много други вълнуващи моменти.

Под прикритие

Криминалният сериал "Под прикритие" дава гласност на някои действие, които са се извършили последните години в страната ни. В него се разказва за реалния живот в мафията и полицията. Изпълнен с множество обрати, екшън и динамика. Главният герой трябва да излъже всички, за да оцелее в един привидно негостроприемен свят. Той трябва да избере кои са неговите приятели, семейството му - полицията или мафията... Вижте една криминална история по действителни случай.